Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Pitopalvelu

Home

Pitopalvelu


SAMSUNG CSC

Haaveemme omasta Pitopalvelu-yrityksestä on toteutunut. On ihanaa pystyä toteuttamaan itseään ruoan kautta. Nyt voimme yhdistää vuosien varrella oppimamme asiat ja mitä hienointa, voimme myös yhdistää kahden eri ruokakulttuurin parhaat puolet! Lisäksi meiltä löytyy vahva tietotaito ranskalaisesta, etelä-amerikkalaisesta, italialaisesta ja japanilaisesta gastronomiasta. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi kuin ranskaksikin.

Raaka -aineiden laatu on meille ensiarvoista. Sillä vain käyttämällä laadukkaita raaka-aineita, voimme taata laadukasta ruokaa asiakkaillemme. Suosimme kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita, aina kun se on mahdollista.

Haluatteko huippukokit kotiinne valmistamaan illallisen teidän lempiraaka-aineistanne? Miten olisi yksityinen kokkauskurssi kotonanne ystävien ja perheen kesken? Tekisikö mieli kokeilla Etelä-Amerikan makuja? Tai haluatteko perinteisen buffetin sijasta tarjota tulevissa juhlissa vieraillenne jotakin yllätyksellistä ja erilaista?

Räätälöimme juuri teidän tilaisuuteen sopivan menun toiveidenne mukaan! Suosittelemme mielellämme myös menulle soveltuvat juomat.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.