Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Meistä

Ammattitaidolla ja rakkaudella ruokaan saa aikaan ihmeitä

Home

Meistä

Meistä

Catering-alan kokemusta jo vuodesta 2004
Kira Weckman

Olen kotoisin Sipoosta, jossa asuin maalla, lähellä luontoa. Pienestä pitäen perheemme harrastuksiin ovat kuuluneet marjastus, sienestys, kalastus ja metsästys. Jo 2-vuotiaana ilmoitin ensimmäistä kertaa vanhemmilleni että “minusta tulee isona kokki”.

Olen aina ollut kaikkiruokainen enkä arastele maistaa eksoottisempiakaan ruokia. Rakastan syödä sekä valmistaa aasialaista, italialaista, ranskalaista ja etelä-amerikkalaista ruokaa. Lähinnä sydäntä on kuitenkin skandinaavinen ja kotimainen, puhdas ruoka.

Matka kohti suuria unelmia alkoi Ravintolakoulu Perhossa vuonna 2004, jossa opintojen ja töiden ohessa aloitin myös kilpailemisen. Vuonna 2009 päätin jatkaa opintoja; ja lukea itseni restonomiksi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa. Haagassa sain monia mahdollisuuksia kehittää itseäni ammatillisesti. Osallistuin esimerkiksi Dubaissa järjestettyihin Golden Coffee Pot Junior Chefs Challenge-kilpailuun, joita varten harjoittelimme joukkueen kanssa useita kuukausia. Opettajien kannustamana hain kesäksi 2010 Ranskan Lyoniin, Institut Paul Bocuseen, opiskelemaan ranskalaista gastronomiaa, jota pidän tärkeänä perustana nykypäivän ruoanvalmistukselle. Tämä kesä muutti elämääni monella tapaa; opin monia hyödyllisiä taitoja ja reseptejä, joita voin nyt käyttää ja muokata omassa työssäni. Sain paljon mahtavia ystäviä eri puolilta maailmaa. Lisäksi löysin elämäni rakkauden.

Liityin Suomen kokkimaajoukkueeseen heti palattuani Ranskasta. Tämä tarkoitti sitä että opinnoista jäävä vapaa-aika kului maajoukkueharjoituksissa.

TOP CHEF SUOMI 2013

Valmistuttuani Haaga-Heliasta sain mahdollisuuden osallistua Top Chef Suomen kolmanteen tuotantokauteen. Pohdin osallistumistani pitkään, perheen kannustuksella sain kerättyä tarpeeksi rohkeutta. Päätöstä ei ole tarvinnut katua; suoriuduin kilpailusta voittajana! Kokemus oli ainutkertainen ja unohtumaton!

Vierelläni on nyt mieheni Michel jonka kanssa olemme lähteneet toteuttamaan yhteistä intohimoamme, ruoanlaittoa, oman yrityksemme muodossa.

Meistä

Tiemme kohtasivat opiskellessamme Institut Paul Bocusessa kesällä 2010. Ihastuimme ensisilmäyksellä ja yhteiset intressit vahvistivat suhdettamme kesän aikana. Jo tällöin alkoi yhteisen yrityksen suunnitteleminen. Puolen vuoden kaukosuhteen jälkeen, helmikuussa 2011, Michel saapui vihdoin Kolumbiasta Suomeen. Michelin selvittyä hyisestä säästä ja lumenpaljoudesta, otimme tavoitteeksi perustaa Catering-yrityksen Suomeen.

Michel Garzon

Olen kotoisin Kolumbian pääkaupungista Bogotasta. Olen lapsuudestani asti ollut kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta. Valmistuttuani lukiosta päätin tehdä siitä itselleni ammatin. Valmistuin kokiksi vuonna 2009 Instituto Superior Mariano Moreno:sta. Hyvän opintomenestyksen ansiosta, sain mahdollisuuden matkustaa Ranskaan, neljäksi kuukaudeksi, opiskelemaan ranskalaista gastronomiaa, Institut Paul Bocusen World Wide Alliance –ohjelmaan. Urani aikana olen työskennellyt monenlaisissa ravintoloissa; Kolumbiassa, Suomessa ja Ranskassa. Opintojeni ohella tein Catering-keikkoja suurille Kolumbialaisille yrityksille. Siitä lähtien olen halunnut työskennellä Cateringin parissa. Lempiruokiani ovat Brasilialainen Rodizio ja Argentiinalainen BBQ. Rakastan grillaamista ja erikoisuuteni ovatkin mehevät BBQ-ribsit ja raakamakkarat.

Olemme molemmat catering- ja ravintola-alan ammattilaisia, yhteensä meille on kertynyt yli kymmenen vuoden työkokemus. Tämä perheyritys perustuu yhteiseen intohimoon: Ruokaan.

 

Kira Weckman

Chef & Management

...

Michel Garzon

Chef & Management

...